Våren är här!

Tycker att det har varit ett jäkla snack om våren. Så fort det började bli liiite varmare klädde vi oss ungdomar i alldeles för lite kläder, det var ju tydligen så jätte kallt enligt tanter som snackar skit på bussen. Vad skulle vi ha på oss? Overaller och  pälsstövlar eller?  Allså herregud, det är en reflex att man tar av sig när man tycker det är varmt, man vill ju inte precis gå runt och svettas och lukta koskit? Att gå runt i Overall och pälsstövlar på sommaren skulle det vara normalt enligt desa tanter?
 
Ärligt då, vafan använder dom hjärnan till, att slå hammaren på när dom blir arga eller?

Okej nu kanske jag överdriver lite men detta jag säger nu överdriver jag definitivt inte. Jag har sett både tanter och gubbar gå runt i typ vinterkläder även fast våren närmar sig. Okej, de är gamla, de fryser och är rädda för att bli sjuka.
Men vi ungdomar kanske inte fryser, om vi känner att vi inte gör det tar vi av oss, av ren reflex som redan skrivet.

Och nu till en till kommentar om kläder och årstid, Vi ungdomar ska tydligen också tro att det är varmt  och därför klä av oss för mycket så att vi blir sjuka! :S allså herregud, snälla tänk! Att ta av sig för mycket när det är varmt kan man bara göra på vintern när man bygger igloo och har en stor täckjacka på sig, då kan man bli sjuk!
Men att lätta på kläderna på våren är fullt normalt även om det till mesta dels syns på ungdomliga killar som till mestadel går i t-shirt.

Jag kallar det komiskt att se att på ena sidan går en gammal gubbe med käpp och täckjacka och gnäller att det är kallt, och på andra sidan springer en 17 årig tjej fram på gatan och skriker att hon svettas ihjäl...

Jag dömer inte någon, visst kan det ha med åldern att göra. Men vi ungdomar går mer på känsla, om vi fryser tar vi på oss och om vi svettas tar vi av oss. Gamlingarna anpassar sig mer till årstiderna. Även om det är 20+ och solsken kan dom ta av sig lite men på vintern måste de promt ha dunjacka och kängor på sig!


Håller ni med? :) Kommentara din åsikt!

Lina ♥

Kommentarer
Postat av: Sandra

Det du skrev kan mycket väl vara sant :O Gamlingar är verkligen så ynkliga xD

2009-04-17 @ 19:26:31
Postat av: Moa

Haha ja! det stämmer verkligen!! :D



Jävla tanter xD

2009-04-17 @ 20:19:39
URL: http://moaedberg.blogg.se/
Postat av: ida

så grymt sant så det går inte att säga något annat! dom kan ta och stoppa upp sin käpp i röven eller ngt. :D

2009-04-17 @ 20:58:06
URL: http://idaseverinsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback