Perfektionist, javisst!

Jag börjar tro att jag börjar bli pluggis ;) haha :P Visst låter det fin fint :)

Idag har jag pratat med Johan och vi har kommit fram till att jag ska göra det första massmediaprovet nästa fredag! Låter mega massa bra tycker jag.

Idag har jag varit duktig och bearbetat både romananalysen och filmrecensionen. Jag blev missnöjd med betyget jag fick innnan. VG- och VG. Jag vet, jag ska inte gnälla. Det finns dom som kämpar för ett G, och det gör jag i Engelska. Men jag är sån, bara det bästa duger till fröken perfekt och jag vet att jag är duktig på svenska så då ska jag minsan ha MVG. Nu eller nästa är, det kvittar, jag ska iaf ha det!

Javisst det är bra att jag har ett mål, men det är som Noice sjunger och min morsa säger; "Du måste sänka dina krav".
Jag vet, jag behöver inte vara perfekt, men det är otroligt jobbigt att inte vara det.

På min förra skola hade jag 7 MVG när jag bytte skola. Som ni tidigare läst berodde mina betyg främst på att jag ville kämpa för min "kära" farsa och inte för att mitt jag hade något slags brinnande intresse för handel och administration. Sen när jag bytte program. Till media. Då föll allting. Jag orkade inte kämpa längre, hade ingenting att kämpa för.

Men nu känner jag att jag börjar bygga upp pluggis Lina som finns någonstans där inne ;) Vi får hoppas att det inte är något tillfälligt utan stannar, typ hela natten ;)


GLAD PLUGGSTUND på er! ♥

De gör en Lina & slaggar i vindskydd...

Dagen efter tältningen var vi (samma pers som dagen innan) med Matte, Landelius, Hannah och Kalle vid en sjö och gjorde i stort sett samma sak. Men där slaggade vi inte över. :)

De härmade mig och gjorde en Lina, Men idioterna sov i vanlig sovsäck i enbart ett litet fjuttigt vindskydd. Fan dom borde frusit ihjäl, om man jämför, vi var ju klädda som uteliggara :O Shiet.

Det var även då en trevlig kväll, med många skratt inget gråt men många humörsvängningar...

Fan, alla måste tycka/tänka att Finspångsbor är en gnutta dumma i huvudet ;)


Senare kommer en sann, eller du får tolka den hur du vill,  skämt om Finspångsbor ;) Hang on BITCH! :D


LOVE! ♥Är vi galna som tältar i April?

Sorry att jag inte uppdaterat på länge :(
Men jag har haft lite mycket omkring mig nu plus att jag måste ta tillvara på mitt "vanliga" sociala liv, ´de filurerna får ju absolut inte bli bortglömda :)


I helgen kom Sandra till mig ;D och vi tältade (!)  tillsammans med Rasmus, Jackie och anton vid en sjö!

Det var självklart min galna ide att vi skulle tälta, vem annars är så galen? ;)

Tänk, vi tältade fast morsan min var emot det ... haha :P
Hon påstod att det skulle bli flera minus. Dock var det inte så kallt men det kanske var för att vi hade två täcken under oss och två täcken över oss, plus att vi sov i varsin sovsäck och hade jacka och byxor på oss!
Vi var också fem stycken i ett tre manna tält (Jackie och Anton gick in i vårt tält, för dem frös) :)

Det var en soft kväll :) Vi grillade korv och marshmallows ;) Och det va en asskön kväll men nattbad blidde det inget
:
(

Jag ville inte vara galen och skrämma iväg mina vänner ;)


LOVE! ♥

Helvetes dag :@

Asså för i helvete vad sur jag blir! Fan min dag har gått åt helvete hittills och det kommer den säkert fortsätta göra...


Morgonen började asbra, vilket är ovanligt eftersom jag ALLTID brukar försova mig. Jag brukar gå till spårvagnen halv åtta och jag var vaken redantjugo minuter i sju! :D Duktiga jag ;)


Morgonen flöt på bra till dess att jag skulle låsa och gå.
Jag sov hos Kim inatt och hennes pappa var inte hemma så jag var tvungen att låsa dörren eftersom hon går tidigare än mig. Vart var jag nu, jo jag skulle låsa dörren.  Jag stoppade ner tändaren och nyckeln i väskan.
Sen när jag väll stod vid dörren kom jag på att det var fan så onödigt att stoppa ner både tändaren och nyckeln i väskan eftersom jag skulle ha båda sakerna alldelles nu.

Tändaren var inte så svår att hitta. Nyckeln var desto värre...
Jag rotade på botten efter den men kunde inte hitta den. Jag tänke, "vafan, en nyckel kan väll inte bara försvinna?" Det gick så långt att jag fick plocka upp alla saker ur min väska och kolla i botten på väskan, där det självklart inte fanns någon nyckel. "Vart i helvete kan den tagit vägen? Jag är dyngsäker på att jag stopade i den för 15 sekunder sedan?"

Jag hajjade ingenting, jag plockade tillbaka alla saker i väskan och letade runt omkring på golvet för att kika om jag kanske prickat fel när jag skulle lägga den i väskan, där det inte heller fanns någon nyckel.

Jag var överstressad och visste inte vad jag skulle ta mig till, jag går alltid i sistsa minuten och hade därför inte tid med sånt här! Tillslut tog jag upp en tom påse som låg i min väska, den känndes lite tung. Och gissa, där låg nyckeln, förstås!

Självklart kom jag inte heller i tid till spårvagnen utan den drog när jag var 50 meter bakom den...

Jag fick dra ner till söder tull och ta nästa spårvagn. Den gick 07.53 och tåget gick 08.02 jag var absolut säker på att jag skulle hinna eftersom spårvagnen ner till rese alltid brukar ta fem minuter. Men... ja du hade rätt, jag missade exakt tåget med 1-2 minuter och jag höll på att tjuta ihjäl mig.

Dagen innan sa Sandra. "Imorgon är det nationella, och vad du än gör, kom inte försent!" Självklart hade jag inte planerat att komma sent...

När jag väl kom till skolan 25 minuter försent, SÅ FICK JAG INTE KOMMA IN!!, utan en annan lärare som hade nationella prov med en annan grupp sa till mig. Jag måste veta: Hur fan gör dom då om tåg och andra helvetes maskiner blir inställlda?


JAG HATAR SÅNT HÄR!


Ett försök till ett snällt hejdå! :)  ♣  (får bli en sån figur idag)

Till alla ungdomar: En ordbok om vad skitsnack verkligen är.

Idag snackade jag med Natha om skitnack blev så pepp, att jag nu tänker skriva ett inägg som handlar om just skitsnack.
Jag tror att många nu kommer hålla med mig, och det är bra det men det gäller sedan också att leva efter det!
Kom ihåg det! Det finns inget värre man kan göra än att snacka skit om någon. Oavsett om det är någon komps eller fämling.

Javisst, vi ha väll alla någongång gjort narr av den därr gubben som inte har några ben utan helt enkelt tar sig fram bäst han kan i den där förbannat fula rullstollen, eller är det bara jag? Oavsett vad ni säger så skulle jag inte tro att det bara var jag på hela denna jord som någongång fördrivit tiden genom att göra narr av sjuka eller skadade personer.

Som ni förstår om ni läser texten här över är att jag inte är någon ängel, vem är det? En ängel blir man när man dör, inte innan dess. Om man ens blir någon ängel när man dör vill säga.

Men när det kommer till skitsnack försöker jag dra linjen lite hårdare och tydligare, Jag har förökat borra in min tröga hjärna i vad skitsnack egentligen handlar om och kommit fram till att skitsnack är när man med genväg snackar skit om någon annan människa. Om man istället skullegå den ärligare vägen och gå direkt till personen och säga vad man tycker så skulledet inte vara skitsnack enligt mig. Vad tycker ni?


Var drar ni er gräns när det gäller skitsnack?


Enligt min åsikt är det inte skitsnack att berätta för sin kompis att hon kanske borde tänka på att använda lite större kläder eller åtminstone duscha håret en gång i veckan. Det är bara råd, råd som man tacksamt ska ta emot. Det är ingen kritik. Kritik är när man undervärderar någon, vilket kan vara nödvändigt om personen i fråga har gjort fel.

Vi ungdomar borde helt enkelt lära oss skillnad på skitsnack och råd. Om skillnaden helt enkelt inte fastnar i våra små fjortishjärnor som bara kretsar kring killar, sex och fester, så borde vi gå raka vägen till bokhandeln och införskaffa oss en uppslagsbok.

Något annat som jag också tycker att ungdomar idag borde lära sig är att inte snacka så jävla mycket skit! I vissa städer kan man knappt gå förbi ett gäng utan få bichblickar mot sig eller höra viskningar och se blickar helt och hållet peka ut en. Man måste smälta in och var som alla andra för att inte bli en hackkyckling!

Vi borde förändra detta snarast, men det är inte så lättt om alla inte hjälpe till, jag är en av de som är emot skitsnack och ser ingen mening med det. Jag tror dock att vi ungdomar verkligen kan dra ett streck över detta om vi verklgen vill det men jag tror också att det kanske är omöjligt eftersom så många människor har olika värdering och tycke.

Jag tror att skitsnack alltid kommer finnas och leva hur jävla länge som helst, vilket är konstigt eftersom ingen verkar gilla det. Varför kan man inte bara utrota skitnack, då skulle världen bli en mycket bättre plats att leva på, men kanske ändå inte om alla var vänner?Vad tycker du? stämmer detta in på dagens ungdomar?Love ♥
från en icke skitsnackande gående filur vid namn Lina

Sen uppdatering hemma hos Vicciluu :D

Tjullulu :D

Idag är jag hos Viccan aja, vad har vi gjort, ej så mycket :D haha me just nu sitter Viccan iaf och gör sig tjock med en massa godis xD :D Daim chokladkaka faktiskt! Mycket massa mega gott tycker jag :D Och hon med tydligen ... ;)

Själv har man vatt asfet och köpt både negerbollar, 5 kexchoklad och ostbågar :D :D Massa gott, ikväll ska Lina bli fet :D
Lina och Viccan ska kolla på barnhemmet och Lina kommer krama Viccan hårt så hon inte kan andas när Lina blir scared ;)

Ha en trevlig kväll! ♥

Lina snackar lever.

Idag har det minst sagt varit en händelserik morgon..
Det började med att mamma kom in och skrek på mig att gå upp! Jag orkade inte eftersom jag inte sovit mycket på natten. Mamma skrek och skrek men jag orkade inte gå upp. Vid sju gick bussen men jag hann inte med den. Jag missade den så jag fick ta en senare buss till nästa lektion.

Eftersom jag hade bråttom till bussen hann jag inte hämta mina hörlurar och hade därför ingen musik :(
Hur skulle jag överleva? :O
Jag kom på den geniala iden att Sandra skulle underhålla mig... Fast det blev istället både Sandra och Moa som fick underhålla mig ifrån Sandras mobil.

Sandra och Moa undrade vad vi skulle prata om och jag svarade lever, här följer fortsättningen;

Jag: "Du får underhålla mig på bussen för jag har glömt mina hörlurar :´( "
J: "Sandra :("
J: "Underhåll mig"
Sandra: "Moa vill ;) Men hon skriver från min mobil"
Moa: "Hur?"
J: "Okej :D :D Lina massa mega glad :D När Moa vilja underhålla Lina massa :D"

J: "Jag vet inte xD Vi kanske kan snacka om lever :)
M: "A för lever är roligt att snacka om xD"
J: JA! :D

J: "Jag vet :* Det finns mycket om lever man kan snacka om och det är bra :) Typ leverpastej :) Det är gott :D
M: "Ja lever pastej är gott :) Men det tycker inte Sandra men hon är ju som hon är xD ;)"
L: "Ja bredbar lever är mumma för magen, det kittlar dödskönt i listan av alla maträtter"
M: "Sandra säger att lever gör man när man lever ;) xD"

J: "Ja det är sant! :) Men visste ni att man även kan äta upp lever? Jag fattar inte, kan ni förklara? Kan man äta upp sitt eget liv? Hu? :D :O"
M: "Man lever alltså som man äter xD"
J: Ja det är ännu mer sant! :*
M: "Vad är det med dej unge? :p"
J: " Va? Jag har bara ätit för mycket lever i mina dar så jag lever livet :)"
M: "Du är ju konstig xD
L: "Nej bara lite mer än lever-normal :)"

L: "Men nu har jag börjat banta lever och därför lever jag inte livet lika mycket längre och I Miss that!
M: "Vad är ditt problem? :P"
M: "Okey xD"
L: "Visste ni att lever är en viktig del för kroppen. Så den ska kunna återhämta sig från det vilda liv man lever. Och ifall man inte lever ett vilt liv behöver man varken äta lever eller vilt kött. Det är därför Sandra helt enkelt inte tycker om lever":
L: "Mitt problem är att jag inte ätit lever på många långa dagar så reaktionen på detta uttrycker sig såhär."
M: "haha :P"
L: "Nu var du en leverpoäng rikare när jag berättat detta".
M: "A eller hur :P"
M: "Haha okej xD"

L: "Men ni måste hålla med om att lever nog är ganska underhållande. Annars skulle det ju liksom inte finnas. :*"
M: "Varför finns då skolan?"
L: "Ja så är det. Men om du nu sätter dig ner och äter lever kan du räkna med att bli ännu mer leversmart och samla på dig ännu mer leverpoäng :)."
L: "Sen när du har en massa leverpoäng kan du köpa ett stort leverslott som gör att du lver längre."
M: "Vad du är inne på lever nu då :O"
L: "Vi snackar ju om lever?"
M: "Men åh!

L: "Jag vet inte varför skolan finns! Fråga lever mäniskan som uppfunnit lever."
M: "Sluta vara så Jävla Mupp :O".
L: "Gu vad Roligt det är att prata om lever har jag märkt nu! Det måste ju också räknas in så att jag lever längre :) vad bra!"

M: "Men vi slutar skriva snart om du inte slutar skriva om lever!"
L: "Nu är jag i Leverblacka :) Vi har redan pratat lever i en halvtimme, inte visste jag att det kunde vara så roande :)."
M: "Roande? :P"
L: "Men vi skulle ju prata om lever? Nu blir Lina ledsen i sitt leveröga :(".
M: "Haha :P"
L: "Ja ifall om man heter Lina lever tycker man att det här är roande :)".
L: "Nemen titt på fasen! En lever i bikini som skjuter en älg :) Vem sa att lever inte är roande?"
M: "Du är konstig xD"

L: "Den människa som säger att lever inte är roande ska jag icke leverera lever till! Så bäst att du lever upp till mina förväntningar omdu vill ha någon lever."
M: "Men vi tycker ju inte att det är roande! :S :P."
L: "Kom på något annat vi kan snacka om ifall lever inte tillevrar dig :( typ bomull?
L: "Bomull...."
M: "Nej Ödeshögsbor?
L: "Ödeshögsbor..., (fortsättning som jag inte orkar skriva nu)Fortsättning följer om ni pallar, om ni inte gör det fortsätter den i alla fall ;)Puss! ♥

Dagens fråga!

Nu ska jag ut och ta en röka, sen ska jag lägga mig i min säng och försöka leva mig in i drömmarnas värld :)
Det är ju som sagt inte så lätt att sova när jag somna sju på kvällen och sov till tio idag.

Inte idag men någon annan dag så ska jag skriva ett inlägg om alla drömmar jag haft :) Sjuk läsning vågar jag garantera! ;)DAGENS FRÅGA: Vilken dröm är den sjukaste du någonsin drömt? :)


Kram! ♥

Vi är tjocka i min familj, vi älskar kakor och donkan!

Efter föreläsning drog vi till mormor och åt lite kakor och mackor. Eller ja, jag åt bara kakor ;)
Vi drog och åt lite mer mat på Mc donalds, (gu va vi är feta i min familj, äter hela tiden)

Sen ville både jag och min syster åka hem, vilket vi dock kunde drömma om för mamma och hennes sambo skulle till Granngården och Plantagen...  Trötter som jag var satt jag dock kvar i bilden med Noice i öronen...

Vi var hemma runt sextiden. Och både jag och min syster ville såklart sitta vid datorn. Hon ville kolla sin bilddagbok och jag ville ju kolla alla kommentarer jag fått här på bloggen :). Trött och sur som jag var gick jag och lade mig och somnade strax sött.

Nu fyra och en halv timme senare sitter jag vaken och bloggar (!) Hur fan ska man kunna sova nu när man gick och la sig vid 7 på kvällen? Jag vaknade vid tio så kansk eläge att försöka sova igen, hur jag nu ska lyckas!

Jag ska dra ut och få i mig lite syre och nikotin, sedan ska jag käka något sedan blir det en Beckfilm och sängen. Jävla Jackie som drogat ner mej i Beck -träsket ;)


Kärlek till alla ♥

Psykisk instabilitet!

Känns som jag inte uppdaterat på ett bar tag nu ;) Det har blivit till en vana med 5 inlägg dagligen :)

Idag blev det ingen skola eftersom hela familjen skulle på föreläsning på vrinnevisjukhuset i Norrköping. Det börja inte fören klockan ett så det var en soft sovmorgon! Dock sov Rasmus hos mig så det blev att gå upp strax innan tio när han skulle dra sig till skolan.

Föreläsningen hölls av Sofia Åkersson som av erfarenhet berättade om psykisk instabilitet på vrinnevisjukhuset i Norrköping. Tjejen var verkligen asduktig på att hålla tal och det märktes att hon gjort det förr. Hon berättade om allt från hennes í stort sett "normala" uppväxt till ett "mindre normalt" liv som övergick i  självskadebeteende och ätstörningar. 

En nackdel
var dock att hon höll på lite för länge. Vi satt och lyssnade i en och en halv timme utan paus och jag fick vekligen kämpa för att sitta still, jag satt hela tiden och hoppades, snälla kan det inte vara slut snart?

Men fördelarna övervinner nackdelarna! Ett intressant tal av en ung intressant människa. Det lät ibland som att hon snackade om mig. Vad mer ska jag säga :O


Love! ♥

19/4 -09

Nu ska jag dra och umgås lite med mina små vänner, Jackie & Anton, tror dom saknar mig lite ;) hah :P
Ska ändra designen lite i bloggen senare, hinner dock inte med det nu :P Mellanrummen mellan inläggen och allt vad det är! :P

Ni får ha en sån jäkla bra söndag, jag återkommer med nya roligheter, :P


  

Här är´"gamla" bilder på Jackie när hon bygger ihop sin leksak från sitt kinderägg! xD


Jackie knarkar
Beckfilmer så jag ska dra och göra dom sällskap nu!Love Lina ♥

Jackie ihop om att få ihop en kinderäggs leksak xD

Jackie köpte ett kinderägg, bara få en leksak, haha xD
Här kan ni se henne agera i desperat förtvivlan för att få ihop sin leksak! xD
Lina ♥

Ps, svarar på alla nya kommentarer imorgon för att syrran nu ska ha modemet.

Om att köpa nytt liv för 50 öre!

Lite detaljerat om gårdagen!

På väg hem från filmgiganten efter att ha köpt godis och hyrt film så börja Jackie och jag snacka om att köpa sig ett nytt liv på Pressbyrån :) Haha, mobbat, jag vet xD

Iaf  så kom vi fram till att det nya livet skulle vara i form av en tablettask med titeln nytt liv. Och priset skulle passa även de fattigaste, 50 öre :)


Tabletten skulle vara rund och det skulle funka som så att med hjälp av att sätta tabletten på en knappformad sensor och dra runt på kroppen, så skulle man kunna hitta sin avstängningsknapp till sitt gamla liv. :) Kunden skulle sedan inte få klaga, även om man skulle bli tjock och väga 300 kg och ha 7 barn :). Producenten skulle bara säga: "Visst, du är tjock, men ditt liv är 3 dubbelt så bra!"

Lina ♥4/17 09

Efter att nu ha svarat på alla snälla kommentarer är det dags att skriva lite tycker jag! :D
Vi börjar från gårdagen :D

Efter skolan tog jag och träffade Viccan, mycket najs har inte sett henne på ett bra tag! :D Vi va hos henne och drack lite och planerade att festa hos Bulten men det blev tyvärrr inte av för att Jackie var hemma hos mej.

  

Ringde tilll Jackie men hon svarade inte. Plus att telefonen hemma is not funking så den vidarekopplades till mammas mobil så jag fick ringa syrran och  be att få snacka med Jackie :)

Vi hade inte så möe att göre :P Vi planerade att dra till Viccan för Bulten och dom skulle snart dra men Jackie va lat och orkade inte gå och jag hade inget busskort! :P Men vi fördrev iaf tiden med att laga god mat och sedan hyra en komedi :P Blonde and blonder! :P Vilken tydligt nog inte var så bra för att Jackie somnade dirr! :p haha :P

    Det var allmänt om min gårdag, detaljerade ting kommer i andra inlägg så ni ska orka läsa, tänkte jag ;)


Lina♥

Våren är här!

Tycker att det har varit ett jäkla snack om våren. Så fort det började bli liiite varmare klädde vi oss ungdomar i alldeles för lite kläder, det var ju tydligen så jätte kallt enligt tanter som snackar skit på bussen. Vad skulle vi ha på oss? Overaller och  pälsstövlar eller?  Allså herregud, det är en reflex att man tar av sig när man tycker det är varmt, man vill ju inte precis gå runt och svettas och lukta koskit? Att gå runt i Overall och pälsstövlar på sommaren skulle det vara normalt enligt desa tanter?
 
Ärligt då, vafan använder dom hjärnan till, att slå hammaren på när dom blir arga eller?

Okej nu kanske jag överdriver lite men detta jag säger nu överdriver jag definitivt inte. Jag har sett både tanter och gubbar gå runt i typ vinterkläder även fast våren närmar sig. Okej, de är gamla, de fryser och är rädda för att bli sjuka.
Men vi ungdomar kanske inte fryser, om vi känner att vi inte gör det tar vi av oss, av ren reflex som redan skrivet.

Och nu till en till kommentar om kläder och årstid, Vi ungdomar ska tydligen också tro att det är varmt  och därför klä av oss för mycket så att vi blir sjuka! :S allså herregud, snälla tänk! Att ta av sig för mycket när det är varmt kan man bara göra på vintern när man bygger igloo och har en stor täckjacka på sig, då kan man bli sjuk!
Men att lätta på kläderna på våren är fullt normalt även om det till mesta dels syns på ungdomliga killar som till mestadel går i t-shirt.

Jag kallar det komiskt att se att på ena sidan går en gammal gubbe med käpp och täckjacka och gnäller att det är kallt, och på andra sidan springer en 17 årig tjej fram på gatan och skriker att hon svettas ihjäl...

Jag dömer inte någon, visst kan det ha med åldern att göra. Men vi ungdomar går mer på känsla, om vi fryser tar vi på oss och om vi svettas tar vi av oss. Gamlingarna anpassar sig mer till årstiderna. Även om det är 20+ och solsken kan dom ta av sig lite men på vintern måste de promt ha dunjacka och kängor på sig!


Håller ni med? :) Kommentara din åsikt!

Lina ♥

16 saker att göra när du är ledig! :)

Jag säger precis som Jessica!

"SÅ SKÖNT ATT DET ÄR FREDAG!"

Besök gärna hennes blogg här, för det var trots allt henne jag fick min inpiration från :) http://www.mrmrs.se/
Länken öppnas i ett nytt fönster så att du ska kunna läsa färdigt detta när du klickat bort hennes blogg :)Jadu Jesica det är ta mej fan underbart med helg nu i dessa våriga tider ch jag tror att alla håller med! :P
Vem tackar nej till en skön helg då man bara kan ta hand om sig själv eller göra vad man nu vill? Ingen som jag känner i alla fall :)

Man har aldrig för mycket tid, det finns massor att göra när man är ledig. Jag har räknat upp 16 saker just du kan göra om du har fantasibrist eller bara är allmänt uttråkad!


16  ♥ saker du kan göra när du är ledig:

♥ Kolla ALLA dina favoritprogram på Tv

♥ Slappa, sova länge, asskönt!

♥ Träffa dina vänner och
umgås!

♥ BLOGGA! Varför inte liksom?

♥ Picknik, i alla fall nu när våren är här...ibland iaf :)

♥ Baka sommartårta, kolla gärna under länkar på mina inlägg efter Kims & min sommartårta!

♥ Shoppa vårkläder :)

♥ Klippa gräset hemma hos sig och tjäna en slant!

♥ Varför inte ta ett extrajobb (om möjligt över en helg) på någon mysig ute servering?

♥ Gå ut med din/grannens hund och kanske även här tjäna en extra slant!

♥ Cykla till något glasställe och doppa tårna i det kanske kalla vattnet, om du vågar ;)

♥ Sola, nu är det nästan som skönast att sola, lite kallt kanske men på sommaren är det nästan för varmt tycker jag :)

♥ Ta en cykeltur och slå er ner någonstans där ni känner för det!

♥ Bunkra upp med tio kilo godis och bara njut av din ledighet, tillsammans med snack eller en härlig film!

♥ Ta ett långt varmt bad och skäm bort dej själv med manikyr och pedikyr!

♥ Festa loss, ibland måste man ju göra det också! ;)


Det var alla mina tips för den här gången, men jag lovar att återkomma med nya, en annan gång :) !!


HA EN TREVIG HELG!


Kram Lina ♥

Gamla photoshop bilder :)

Förut när jag var ganska noob på photoshop satt jag och pillade med det hela tiden, blev dock ganska nöjd med bilderna! För det är fan så att när man är amatör på någonting så blirre nästan bäst för då använder man de coolaste effekterna som finns! Det är då man guidar sig själv in och testar på allting.

Håller ni inte med om att bilderna blir bäst när man är amatör?

Det var alla noob bilder för mej denna gång! och nej, man kan ju inte säga att jag va ego kär ;


Pusshej

Det okända & andra spökerier!

Har nyss tittat på Det okända!
Idag var dem i Borgvattnets prästgård!

Tidigare snackade om att jag och några vänner skulle åka dit för att övernatta och se ifall det hände något!
Vilket vi dock inte hunnit med än eftersom bokningen inte går att genomföra fören i maj, tråkigt nog!

Efter programmet började min mamma, jag och hennes sambo att prata om konstiga saker som hänt oss:

Bland annat var det så att för ett tag sedan försvann min mobil spårlöst, och jag kunde inte hitta den vart jag än letade vilket jag tyckte var hel kajko. Efter ca två månader hittade min syster mobilen! Det gick till på så sätt att hon varit uppe och rivit i mammas sambos garderob. Platsen där min syster sen hittade mobilen var inte minst sagt märklig, mammas motorcykel stövel??!!
Frågan: Har ni varit med om något väldigt lustigt?Kram på er alla, hoppas nu att ni bombar mig med kommentarer!

Hemside projekt!

webbdesignen i skolan började vi idag arbeta med ett projekt :) Askul :D
Det går ut på att man ska göra en hemsida till ett företag eller till eget bruk :)

Jag va inte sen på att komma på att jag skulle göra en hemsida om photoshop och illustrator :)
Leka lite lärare om det :)
Dock är jag ju inte precis proffs på allt vad photoshop och illustartioner heter men det kanske löser sig i alla fall :)

Om jag har tur :)


Dagens fråga: Vad skulle ni göra en hemsida om ifall ni fick välja helt fritt ämne?

:)


Ny illustrator bild :)

Jag har nu bekantat mig lite mer med Illustrator...
Så nu blir det en betydligt snygggare tjej :)
Dock fick min webb-lärare hjälpa mej en del med allt knöligt jag stötte på men det fixade sig tillslut :)

Hoppas jag att ni också tycker! :)Kära läsare... :*

Jag har kommit på att jag designar om bloggen hela tiden,
nästan mer än jag skriver till er läsare vilket jag dock tycker är lite synd :(
Det är för er jag bloggar :O Eller är det verkligen det?

Lägg gärna till mig på Blogglovin`  jag har skaffat det nu :D

God morgon världen!

Jag vet inte hur det kommer sig men jag är hur mycket som helst pigg idag :)
Jag som brukar gå upp en tio minuter innan jag ska dra for ur sängen en timme tidigare, så nu sitter jag här och skriver ett inlägg men ska strax dra.

Och idag hann jag till och med äta frukost, det är  inte alltid jag gör det.
Men sminka mig, det hann jag inte! Haha det hinner jag aldrig!
Det jag hann idag var att

klä på mig
ät lite frukost
borsta tänderna
sitta här ;)Enyoy the rest of the day, I say!

I go now.


Min värsta last!

Nu ska jag strax gå och lägga mig, men innan det hade jag tänkt att smeta ihopp lite chokladbollar och bara smaska i mig, vem tackar nej till det sista dagen på påsklovet?

Jag älskar det verkligen och det är en last som jag verkligen inte kan bli av med, det är nästan värre än rökningen ;)

Vilken är er värsta last?


obs, lånad bild!

Min påsk!

Påsken har jag firat hos Kims pappa :) I går fick vi leta påskägg (haha moget) Vi fick massa mega got tgodis :D Jag fick påskägg av min kära mor med ;) med 400 spänn, haha känner mej sådär bortskämd ... men det behöver jag ;)
Det har varit jätte trevligt att fira påsk här!

Idag tänkte Kim och jag dra till stan för att shoppa eftersom jag fick pengar :) Men sen var affärerna stängda så det blev inget :(

Så jag drog och  träffade jag Sandra som synd inte mådde så bra, så jag försökte ge henne det stöd hon behövde.

Nu har Kim oh jag suttit och spelat cs sedan jag kom hem efter att träffat Sandra. Så nu ska vi gå till Netto och handla godis, sedan kommer Rasmus :)Kram på er ALLA, hopas att ni haft en trevlig påsk, det har i alla fall jag! :D
Nu kommer lite bilder från min påsk hemma hos Kim och hennes pappa :)
 Test

Eftersom jag inte har något att göra så lägger jag upp ett test, hur ointresant det än är :P

min pojk/flickvän heter: Rasmus
detta är personer som jag kan berätta allt för: Kim
en ledig helg tillbringar jag gärna såhär: Pojkvänn, Kompisar

jag tror på: Spöken
jag tror inte på: Gud
detta är mina dåliga vanor: Temperamentsfull, känslig
detta är jag allergisk mot: ingenting
detta skulle jag vilja göra: Hoppa fallskärm
storleken på mina skor är: 37
detta är jag rädd för: Ormar
detta jobbar jag med: Hehe själv går man ju i skolan :O
på tv kollar jag helst på: 2 and a half man, Andra avenyn,
såhär många barn vill jag ha: hmm..
i framtiden skulle jag vilja bo i: Göteborg

dagens
humör:
Glad :)
gjort: Umgåts med Kim och Rasmus, gått till Kims pappas mormor
planer: Rasmus åker, hem jag är kvar i stan hos Kim :)
ser på: Tv
lyssnar på: Limp Bizkit-
läser: på tv:n
dricker: vatten
äter: godis
bästa: Kims tacogratäng :D
sämsta: Rasmus drog hem
väder: snöregn?

1. har du ett par blåa string? nej
2. vem var den senaste du pussade? Kim
3. vad har du för bhstorlek ? 70 b
4. trivs du med det? ja
5. hur många killars telefonnummer har du inlagt i din mobil? Typ lika många som tjejer
6. gillar du nån nu? - ja
7. vad gjorde du inatt? - satt vid datorn :)
8. och i förrgår natt? - satt vid datorn :)
9. vad gör du innan du ska sova? -  Dricker vatten och äter
10. kan du prata med din mamma om allt? - nej
11. hade du berättat för dina föräldrar om du blivit gravid? - ja
12. har du varit gravid? - nej
13. hade du blivit glad om din pojkvän friat till dig? - haha vet i fan :)
14. choklad eller glass? - CHOKLAD of course!
15. push-up eller T-shirtbh? - push up
16. string eller hipsters? - hipsters
17. stövlar eller gymnastikskor? - sneakers
18. kjol/klänning eller jeans? - tights :P


t i o s a k e r o m d i t t l i v

1. har du nånsin varit kär? - ja
2. tror du på kärlek? - ibland
3. har du gjort något inom kärleken som du verkligen ångrar? - ja
4. har du någonsin fått ditt hjärta krossat? - ja
5. har du någon gång krossat någon annans hjärta? - ja
6. har du nånsin blivit kär i din bästa vän? - ja
7. har du nånsin älskat någon utan att tala om de för honom? - ja
8. är du rädd för att starta ett förhållande med någon? - nej
9. har du nånsin haft en hemlig beundrare? - ja
10. tror du på kärlek vid första ögonkasstet? - ja

t i o s a k e r ; d e t d ä r e l l e r d e t h ä r
1. kärlek eller pengar? - kärlek
2. vin eller öl? - öl
3. dag eller natt? - natt
4. one night stand eller förhållande? - förhållande
5. tv eller internet? - internet
6. pepsi eller cola? - cola
7. vild fest eller romantisk hemmakväll? - vild fest
8. färgfoto eller svart och vita? - svart vitt
9. telefonkontakt eller face to face? - face to face
10. bilddagboken eller myspace? - bdb

t i o "h a r d u n å n s i n"
1. har du nånsin blivet upptäckt när du smitet ut? - nej
2. har du nånsin viljat ta livet av dig? - ja
3. har du nånsin gjort något du ångrar? - ja
4. har du hoppat bungy jump? - nej
5. har du nånsin varit med i en olycka? - nej
6. har du nånsin ätit en hel tårta? -  nej
7. har du nånsin önskat någon att göra sig riktigt illa? - ja
8. har du nånsin gått på bio ensam? - nej
9. har du nånsin gillat någon utan att de vart ömsesidigt? - ja
10. har du nånsin tyckt att världen suger? - haha ja

t i o k ä n s l o r
1. saknar du någon just nu? - ja
2. är du glad? - ja
3. är du fundersam? -  nej
4. är du uttråkad? - ja
5. är du tysk? - nej
7. är du italienare? - nej
8. är du fransk? - nej
9. är dina föräldrar fortfarande gifta? - nej

10. gillar du någon just nu? ja


Bilder från Kims & linas tårtdag!

Jag lovade ju  att lägga ut lite bilder från min och Kims tårtdag så nu kommer dem, alla på en gång!
Dessa bilder är dock tagna för ett ganska så bra tag sedan, men men eftersom jag är bäst på att glömma min usb-sladd var jag än är, och eftersom jag sällan är hemma utan bara flaxar runt så får ni ta mig som jag är ;) Men jag ska bli bättre p det och uppdatera 24/7 :D

Jag vet att tårtan blev mobbad för vi hade för mycket kexchoklad i grädden (3 choklader på 5dl grädde) men, men den smakade gott, när den var mosad iallafall :)


 
 

Ja, det var vår fula tårta, hoppas nu vi får många KOMMENTARER om den :D !!


Puss hej, tårttjej !! :D <3

Hålla mamma i handen på stan...

Kim är ledsen, arg och sur just prexis nu för hon har utegångsförbud för en sak vi inte ska ta upp här.
Men i alla fall. Alldeles nyligen sade hon en rolig fras som jag bara måste ta upp här ;)

"Jag måste gå och hålla mamma  i handen på stan, och jag får inte träffa Jan"

Klipp på mej ! :D

Tänkte "bjuda" på mig själv en aning!

Detta första klippet  är när jag och mina polers sitter på pizzeria Markus i Linköping:)
Det andra är när jag blir skjutsad på ett litet rullbord som Sandra välter xD


 

Bebisar och cigarreter ...

babies


Idag sov jag och Kim väldigt länge :) När vi vaknde satte jag mig vid datan och Kim satte sig vid Tv:n.
Efter ett tag kom Kims pappa hem, han hade köpt massa till oss!

Chips
Coca cola
Cigaretter
2
ölkorvar

Gissa om vi blidde glada när vi fick cigg! Jag och Kim som typ dött av röksug...
För några minuter sedan gjorde Kim och jag en bäbis www.makemybabies.com säga vad man vill om den men vi tycker den blev rätt så ful... Nu kom Kim från toan så nu ska vi dra oss ut på balkongen och lindra vårt sug!


Rök lagom!

Stjärnornas krig - Lindsay VS Samantha

Lindsay Lohan gjorde allt hon kunde för att täcka hennes ansikte när hon anlände till hotellet Chateau Marmont i Los Angeles tidigt på Lördag morgon.Det syntes lång väg att Lindsay var upprörd och det kan ha med Samantha Ronsons beslut att porta Linday från både hennes hus och spelningar!

Just nu pågår det fullständigt krig mellan Samantha och Lindsay. Lindsay har anklagat Sam för alla typer av fruktansvärda saker som bedrägeri och drogmissbruk och såklart
är nu allt inom Twitter page över för Lindsay.

Vem är din favorit i Andra avenyn?

Någon mer än jag som har längtat till påsklovet? :) Äntligen är det här! Det firade Kim och jag med en tårta och se på andra avenyn på kvällen, vi han dock inte bygga vår koja :( Vilket var lite synd.Vilken/vilka skådis/skådisar i andra avenyn är er favorit? :)

Mina favosar är:
Roxanna: Tuff, roligt när hon är arg jämt, stilen
Kim: Bra skådis, SNYGG(!), lever sig in i serien


Dreadlocks?

Hmm, jag sitter här och funderar och kom just på att jag skulle vilja ha dreadlocks på ena sidan av skallen eftersom att jag numera är skinhead på ena hjärnhalvan så går det ju inte att ha dreads på hela... Men aja tillbaka till handlingen. Tror ni jag skulle passa i det, är det min stil? :) skriv gärna och säg!Paris Y Doug = Svajigt?

Detta blir mitt första kändisinlägg så tänker då säga att jag inte hänger med i kändisvärlden. Men jag måste ju skriva ett inlägg någongång eftersom jag skapat kategorien åoch det får bli nu!


Paris & Doug Det är då tydligen som såhär att Paris Hilton och Doug Reinhardt var över helgen på ett party på Ronson´s. Även en plats som är känd för att Lindsay är portad därifrån! Paris och Doug är så kära att de redan  ryktas om en förlovning. Paris bara fnissade och sa att hon var säker på att Doug skulle bli hennes festman. Doug var lite försiktigare och sa bara "Man vet aldrig"

Källa Posh24.comAtt tllägga är att Paris hade en satans snygg klänning denna utekväll!
Skulle inte sitta fel och ha den hemma i sin egen walk-in-closet som
man inte ens har ;)


Ha ett bra kändisliv!

Linas & Kims specialtårta!

Här kommer ett litet recept på tårtisen Kim och jag bakade idag!
Pröva gärna!

Linas & Kims specialtårta

Tårtbotten
5 dl grädde
2 påsar chokladpuding
2 påsar marsán kräm
2 bananer (1 ½ mosad, ½ skuren)
Kexchoklad

VARNING: (ett litet tips är dock att inte köpa 6 kexchokladkakor om du inte vill äta de på sidan om förstås, att ha för mycket som topping, eller i grädden orsakar hårt tuggmotstånd)!


Varva Tårtbotten med chokladpudding och marsán kräm. Lägg mosad banan längst ner i varje lager. Vispa grädde och bre ut den på tårtan. Strö lite kexchoklad på toppen som topping över tååårtan!

Bild kommer senare!

Glad påsk!

Picnik i gröngräset med tårta!

Idag fick kim för sig att vi skulle baka en tårta!
Vi bad pappa om pengar och vi fick 100 kronor att köpa ingredienser för.
Vi drog tilll netto och köpte allt till tårtan och fan vi fick massa för 74 kronor,

Vi köpte:
Tårtbotten

Chokladpudding

Vaniljkräm

Grädde

Banan

6 st kexchoklad


Tjocka som vi är har vi nästan svullat upp allt! För oss själva att tilägga!


Ikväll ska Kim och jag bygga en koja i hennes rum, för det är så att vi
känner att vi vill vara lite omogna ett tag framöver nue :)


Skit är det dock att Kim har glömt sin usb hos sin mamma så bilder på vår lilla pinik

lär komma later... ha det great till dess!


Puss och kram!


Bamsefilm från 1966

Detta är den första Bamse filmen som gjorts:)

Spana in 3.10 när Bamse vinkar xD
Spana in 3.30 när Lille Skutt gör ett jätteskutt xD

Satt med Richard och Kim och kollade runt på lite klipp på Youtube.
Först var det Pingu, ni vet den där versionen med1,2,3 snopp!
Plötsligt kom jag på att vi skulle söka efter Bamse på Youtube.
 Vi fick fram Första Bamse filmen som gjorts :)
Under tiden vi såg på filmen blev det mycket skratt och kommentarer!

Efter alla kommentarer och skratt drog jag slutsatser om Bamse från 1966
och Bamse nu!

Jag kom fram till att Bamse 1966 nog inte alls är så dåligt, jag menar Bamse och hans gäng ser ju likadana ut som de gör idag. Men man kan ju tycka att den äldre versionen av Bamse är ganska fattig ifall man jämför den med nutidens Bamse.

Ideerna är desamma men äldre Bamse saknar ändå någonting jag te riktigt kan sätta fingret på.

Det första man lägger märke till när man startar klippet är dock att  någon inom filmteamet har glömt färgpatronerna hemma...
men det får vi nog dock acceptera, time goes on...!